Ostade A'dam

Foto: James Bellorini

Mano a Mano (Fringe Festival)

Mr. Saiqo

Theater

Mano a Mano is te zien in het kader van het Amsterdam Fringe Festival.
Let op! Tickets zijn alleen verkrijgbaar via de website van het Fringe Festival.

--------
Een zakenman raakt dakloos en in zijn zoektocht naar een slaapplek stuit hij op een vingervlugge straatrat. Irritaties en frustraties, tot de emmer overloopt. Een fysieke en beeldende voorstelling met smeltende pindakaas en gezouten radijsjes. Van rake klappen naar mompelend dansen, tot het begint te druppelen.

***** "Mistrust, fear and despair are all written large on both their faces, a masterclass in conveying raw emotion through the eyes" – The Reviews Hub

Mr. Saiqo
Theaterduo Mr. Saiqo bestaat ondertussen drie jaar en heeft twee shows op hun naam staan die allebei gekenmerkt zijn met tragikomische thema’s. Absurde humor vertaalt door het fysiek. Al eerder stonden ze met hun show BARERRA op het Amsterdams Fringe Festival in 2015. Na een tour op oa het National Arts Festival (Zuid-Afrika) en het Brighton Fringe Festival (Engeland) zijn ze dit jaar terug met een nieuwe voorstelling Mano a Mano.

Concept, spel: Quintijn Relouw, Aleksej Ovsiannikov
Regie: Fried Mertens
Fotografie: James Bellorini
Met dank aan: AFK, Nederlandse Ambassade

Duur: 40 min.
Tickets: € 7,50

Facebook Mr. Saiqo

--------
Het Amsterdam Fringe Festival is een ongeselecteerd, ongetemd en ongejureerd festival: een ode aan de theatrale gekte, de onafhankelijke geest en een pleidooi voor artistieke vrijheid. Met 11 dagen lang 80 verschillende voorstellingen op meer dan 40 verschillende locaties.
Voor de Fringe is Amsterdam een stad die pas opbloeit bij kunstlicht. Een stad die ontwaakt bij schemering, een stad die gonst en broeit en die muzikanten, straatartiesten, theatermakers, goochelaars, slangenbezweerders, nerd-chique brainiacs, decorbouwers en post-avantgardisten aantrekt als een reusachtige magneet.

De 12de editie van dit festival vol verrassing vindt plaats van donderdag 7 t/m zondag 17 september 2017.