Ostade A'dam

Foto: Rebecca Bakker

OF DIT. (Fringe Festival)

De Lefgozers

Theater

OF DIT. is te zien in het kader van het Amsterdam Fringe Festival.
Let op! Tickets zijn alleen verkrijgbaar via de website van het Fringe Festival.

--------
* P U B L I E K S P R I J S  A M S T E R D A M  F R I N G E  F E S T I V A L 2 0 1 6 *

"Stel, je komt in een situatie waarbij je een ananas in je kont moet steken. Moet! Welke kant zou jij dan eerst doen… de bolle kant of de puntbladeren eerst…? Je MOET kiezen! Maar let op: hij moet er ook weer uit..."

In OF DIT. wordt op eigenzinnige en humoristische wijze het maken van keuzes belicht. De verschillende verhaallijnen en scènes wisselen zich in razend tempo af, waardoor je als publiek steeds wordt meegenomen in een nieuw verhaal, een nieuwe wereld en een nieuwe, soms onmogelijke keuze. Van kleine, dagelijkse keuzes tot keuzes die van levensbelang zijn.

De puntbladeren of de bolle kant? Omaslip of boxer? Muzikant of kantoorpik? Doof of blind? Begraven of cremeren? Eén ding staat steeds vast: je MOET kiezen. Wat kies jij?

Lotte Middendorp en Sharon van Wageningen gaan sinds vorig jaar door het leven als De Lefgozers. De voorstelling OF DIT. is hun vuurdoop als makersduo.

Concept, spel: Lotte Middendorp, Sharon van Wageningen
Tekst: Lotte Middendorp
Regie: Marco Lopes, Vincent Wijlhuizen
Fotografie: Rebecca Bakker
Techniek: Sabrina NaberMacnack

Duur: 55 min.
Tickets: € 11,50

Website De Lefgozers
Facebook De Lefgozers

--------
Het Amsterdam Fringe Festival is een ongeselecteerd, ongetemd en ongejureerd festival: een ode aan de theatrale gekte, de onafhankelijke geest en een pleidooi voor artistieke vrijheid. Met 11 dagen lang 80 verschillende voorstellingen op meer dan 40 verschillende locaties.
Voor de Fringe is Amsterdam een stad die pas opbloeit bij kunstlicht. Een stad die ontwaakt bij schemering, een stad die gonst en broeit en die muzikanten, straatartiesten, theatermakers, goochelaars, slangenbezweerders, nerd-chique brainiacs, decorbouwers en post-avantgardisten aantrekt als een reusachtige magneet.

De 12de editie van dit festival vol verrassing vindt plaats van donderdag 7 t/m zondag 17 september 2017.