Ostade A'dam

DENGAR (Fringe Festival)

Fiona Kelatow & Joenoes Polnaija

Theater

DENGAR is te zien in het kader van het Amsterdam Fringe Festival.
Let op! Tickets zijn alleen verkrijgbaar via de website van het Fringe Festival.

--------
Terwijl Joenoes Molukse melodieën laat klinken neemt hij je mee terug de schoolbanken in. We zien gesloten koffers van zijn opa en gaan van schepen vol specerijen naar stilstaande treinen. Wat betekenen de daden die zijn vader in het verleden heeft verricht vandaag voor Joenoes? Aan de hand van de geschiedenis van Nederland en de Molukken, die van zijn opa en zijn vader; vertelt Joenoes zíjn kant van het verhaal.

Theatermaker Fiona Kelatow en muzikant en acteur Joenoes Polnaija horen beide tot de derde generatie Molukkers in Nederland. Met deze voorstelling willen zij een brug slaan tussen het verleden en het heden en vertellen wat niet verteld wordt.

Concept, regie: Fiona Kelatow
Spel, muziek: Joenoes Polnaija
Dramaturgie: Susanne Visser

Duur: 50 min.
Tickets: € 11,50

Facebook Dengar

--------
Het Amsterdam Fringe Festival is een ongeselecteerd, ongetemd en ongejureerd festival: een ode aan de theatrale gekte, de onafhankelijke geest en een pleidooi voor artistieke vrijheid. Met 11 dagen lang 80 verschillende voorstellingen op meer dan 40 verschillende locaties.
Voor de Fringe is Amsterdam een stad die pas opbloeit bij kunstlicht. Een stad die ontwaakt bij schemering, een stad die gonst en broeit en die muzikanten, straatartiesten, theatermakers, goochelaars, slangenbezweerders, nerd-chique brainiacs, decorbouwers en post-avantgardisten aantrekt als een reusachtige magneet.

De 12de editie van dit festival vol verrassing vindt plaats van donderdag 7 t/m zondag 17 september 2017.