Ostade A'dam

Strandjutter Ed (4+)

Studio Tape

Jeugd

Strandjutter Ed woont in een klein vuurtorentje op het strand. Hij is druk bezig met zijn RiRaRanja machine om van vervuild ZiZaZeewater heerlijke, frisse ranja te maken. Maar plots laat de wind van zich horen en klotsen de golven het strand op. De onderdelen van de RiRaRanja machine vliegen door de lucht! Gelukkig zijn er de buurmeisjes Storm en Ster om Strandjutter Ed te helpen. Samen met jou beleven ze de wonderlijkste avonturen en ontmoeten ze bijzondere figuren! Lukt het Storm en Ster om het verhaal tot een goed einde te brengen?

Strandjutter Ed is een beeldende luistervoorstelling vol humor, vrolijke liedjes en neemt je mee naar het strand met gele korrels zand.

Concept, tekst, decor: Studio Tape
Regie: Floortje Ernst
Spel: Catherine Sorgdrager, Sanneke Roelofs
Licht: Christian Wijnholds
Muziek: Kees van der Berg
Stemmen: Jan Roelofs, Edo de Vlieger, Frank Vleeshouwer
Met dank aan: VSB Fonds, Kunstraad Groningen, Stichting Albino, Stichting Lambers-Burger, Janivo Stichting, Rabobank Stimuleringsfonds

Duur: 45 min.

Website Studio Tape
Facebook Studio Tape

-----
Sprookjes in de Krokus is een jeugdfestival in de voorjaarsvakantie met betoverend theater, film, feestjes en workshops. Vol spannende verhalen, grappige en swingende theatervoorstellingen, mooie films en creatieve workshops. Voor alle kinderen van 2 t/m 12 jaar. Sprookjes in de Krokus vindt plaats van maandag 26 februari t/m zondag 4 maart 2018 en is een initiatief van Ostade A'dam i.s.m. Rialto en OBA.